Top Guidelines Of istanbul petek tamiri

Wiki Article

Petek Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Bu noktada yoğuşmalı kombide sağlanan verime göre %fifty daha az verim sağlanmış olur. Tam olarak bu sebepten dolayı eviniz için en uygun kombiyi yoğuşmalı kombiler arasından seçmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. 

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Ustamın Eline Sağlık kendi evi gibi itinalı çaliştı İşçilik 10 numara Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

two adet termostatik vana tak tak tak diye ses çıkarıyor(Danfoss marka) . Değişim gerekmekte. Eğer mutlaka danfoss olması gerekmiyor ise uygun fiyatlı bir marka ile değişim yapılabilir. Usta Okay ler ise

Ustanın alüminyum peteği sökmesi, atölyesine götürüp kurumaya bırakarak bir gün sonra kaynağını yapıp tekrar geri gelip yerine monte etmesi epey bir maliyet çıkarır. Bu kadar uğraşmaya ve maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirebilirsiniz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durumda da kesinlikle peteği söküp atmayın.

Ekiplerimiz doğalgaz tesisatı, petek tamiri ve doğalgaz ile ilgili bilumum konularda uzman personellerden oluşmaktadır; bu nedenle her türlü tesisat ve tamir işlemleriniz için bizi tercih edin.

Evinizde kullandığınız kombiler arıza kodu oluşturma özelliğine sahiptir. Fakat istanbul petek tamiri bu arıza kodları bir uzman tarafından kombinizin beyin kısmına ulaşılarak öğrenilebilir. 

Bu measurement su sızıntısını bulma şansını verecektir – radyatör tamamen ıslak olduğunda herhangi bir sızıntının kaynağını bulmak çok zordur.

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Bir miktar tuvalet kağıdı yada peçete alın ve radyatördeki her bir armatürü tek tek kontrol edin: bu, sızıntının nereden geldiğini anlamanıza lawnımcı olacaktır.

Radyatör vana başlığı somunu ve yeni bir zeytin borusunun ucunu kaydırın ve yeni vanayı bağlayın.

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page